Video Tutorial

Meettips

Afmetingen

Offerte aanvragen

Ontwerp jouw boekenkast op je smartphone!

Start

Beresterk

Door de zelfdragende structuur kan de kast heel veel gewicht dragen.

Tijdloos mooi

Of je nu voor een hippe kleur kiest, of een een neutrale kleur met houten fronten, dankzij de kwalitatieve afwerking is jouw kast een tijdloos mooi meubel.

Ecologisch

De Melamineplaten worden gemaakt van gerecycleerde houtvezels en nieuwe vezels uit verantwoord bosbeheer.

Onderhoudsvriendelijk

Melamineplaten zijn volledig afgewerkt en makkelijk te onderhouden

Voorbeeldconfiguratiesklik om te laden

Eenvoudige klik-montage


Zet jouw maatmeubel moeiteloos in elkaar dankzij het eenvoudige kliksysteem. Geen lijm of schroeven en geen complexe handleiding! De verbindingen zijn na montage onzichtbaar en kunnen indien gewenst gedemonteerd worden.

Deuren


Niet alles hoeft gezien te worden! Hou het netjes en berg je minder mooie items op achter een deur. We gebruiken greeploze deuren met ‘Push-open’ systeem voor een cleane look.

Deuren toevoegen doe je zo!

Lades


Voeg lades toe aan je kast. Dankzij het push-open systeem en zacht sluitende geleiders ontstaat steeds een elegant onwerp zonder zichtbare grepen.

! Je kast moet minimaal 31cm diep zijn om lades toe te voegen.

Stijlvolle Kleuren


Met dit tijdloze kleurenpallet kan je alle richtingen uit. Voor de deuren en ladefronten kan je kiezen tussen de kleur van de kast of houtkleur.

Productinformatie


Productinformatie


Hoeveel boeken kan m'n kast dragen?

Dankzij de zelfdragende structuur van de kast, kan de kast veel gewicht dragen zonder dat de vebindingen te zwaar belast worden. Wil je je kast gaan vullen zware items zoals boeken, comics of LP’s? Dan bevelen we aan om zeker 3 onderverdelingen per meter kastbreedte te voorzien.

Kan ik de achterwanden weglaten?

De achterwanden zijn essentieel voor de stevigheid van het meubel, dus weglaten is geen goed idee. Daarom voorzien we er minstens 1 op elke rij. Indien nodig kunnen we de achterwanden wel een andere plaats geven, bijvoorbeeld om toegang tot een lichtschakelaar vrij te maken. Dit laat je gewoon weten in de infobox bij het uitchecken.

Wat is het materiaal?

Jouw kast wordt gemaakt in hoogwaardige gemelamineerde spaanplaat. Dit materiaal bestaat uit compact samengeperste houtvezels met FSC en PEFC certificatie. Het is dus niet alleen sterk, maar ook nog eens duurzaam en ecologisch. Voor de deuren en ladefronten maken we gebruik hetzelfde type spaanplaat voor effen kleuren, of gefineerd mdf voor houten fronten.

Moet ik het hout nog afwerken?

De melamineplaat is helemaal afgewerkt en volledig onderhoudsvrij. Je kan je kast dus direct monteren en lang genieten van de mooie kwaliteit. De frontpanelen in fineer kan je best nog even olien zodat ze lang mooi blijven.


Hoe plaats ik een bestelling?

Je configureert jouw kast naar jouw persoonlijke wensen, in 3 stappen:

  1. Buitenafmetingen configureren
  2. Aantal rijen kiezen en indeling bepalen
  3. Materiaal kiezen

Klaar?  Klik dan op ‘Checkout’ en volg de stappen.

Nadat je jouw ontwerp met je gegevens hebt doorgestuurd, gaan wij dit nog controleren op mogelijke fouten en overlopen we nog even met jou. Pas daarna wordt jouw bestelling aanvaard en gaan we over tot productie!

Kan ik m'n ontwerp opslaan?

Jawel, je kan jouw ontwerp opslaan. Je laat je email adres achter, en vul eventuele vragen in die je zou hebben. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox. We nemen daarna contact op om verdere stappen te bespreken.

Hoe meet ik op?

Goed opmeten is belangrijk. We hebben enkele richlijnen uitgewerkt om je hierbij te helpen.

Richlijnen lezen

Levering

Jouw kast wordt binnen België gratis aan huis geleverd. We maken vooraf een afspraak om het tijdstip van levering vast te leggen.

Montage

Een TreeSpoke boekenkast zet heel makkelijk in elkaar met een handig kliksysteem. Je hebt hiervoor geen lijm of schroeven nodig, en na montage zie je niks meer van het bevestigingssysteem! Je hoeft er bovendien helemaal niet handig voor te zijn. Voor kasten groter dan 1m80 raden we aan om de kast met 2 personen in elkaar te zetten.

Lees meer

Meer details vind je op de FAQ pagina