Tip! Ontdek meer indelingsmogelijkheden op je PC

Onze Service

Voorstel aanvragen

hello@treespoke.com

Live Chat

0032(0)485108868

Realisaties


Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

In de online configurator kan je een kast tot 3m samenstellen.

Voor grotere kasten kan je een offerte vragen via het offerteformulier. We werken dan vrijblijvend een voorstel voor u uit.

Offerte aanvragen

Hoeveel boeken kan m’n kast dragen?

Dankzij de zelfdragende structuur van de kasten, en het gebruik van hoogwaardige materialen, heb je een enorm sterk meubel dat niet zal gaan doorhangen wanneer je er veel boeken in zet. Voor zwaar gebruik raden we aan om zeker 3 onderverdelingen per meter kastbreedte te voorzien.

Kan ik de ruggen weglaten?

De achterwanden maken het meubel stabiel. Daarom voorzien we er minstens 1 op elke rij. Indien nodig kunnen we de achterwanden wel verplaatsen, bijvoorbeeld om toegang tot een lichtschakelaar vrij te maken. Dit kan je gewoon vermelden in de infobox bij het uitchecken. De ruggen helemaal weglaten, doen we niet.

Kan ik een volle achterwand voorzien?

We kunnen je kast voorzien van ruggen in elk vak. Wil je weten wat dit kost? Dat hangt af van de grootte van de kast en het gekozen materiaal. Sla je ontwerp op en stuur ons een berichtje, wij maken een gepaste offerte.

We gebruiken uitsluitend duurzame en kwaliteitsvolle materialen, zoals berkenmultiplex, massieve blokplaten of melamine. Deze materialen zijn niet alleen mooi en tijdloos, maar ook nog eens duurzaam en ecologisch. Bij de productie van deze platen gaat veel minder hout verloren dan bij de selectie van massief hout. Bezoek onze materialenpagina voor meer informatie.

Voor de lades en deuren gebruiken we hoogwaardig meubelbeslag van het kwaliteitsmerk Blum. Deze componenten hebben een levenslange garantie.

Verder lezen

We streven ernaar om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Multiplex met berken- of eikenfineer worden vernist geleverd. Gekleurde materialen zoals laminaat of melamine zijn krasvast en onderhoudsvrij.

Rubberwood of massief worden netjes opgeschuurd, en kan je best nog met een olie behandelen.

Zoek je een kast om zelf te schilderen? Dit is mogelijk, vraag een offerte via onze contactpagina.

Een ontwerp opslaan is geheel vrijblijvend. Je ontvangt een email met de gegevens en een herlaadlink. Zo kan je later uw ontwerp terug inladen in de browser, om verder te wijzigen, te delen met anderen, of om tot bestelling over te gaan.

Indien je concrete vragen hebt over uw ontwerp, kunnen wij je het beste verderhelpen wanneer je dit opslaat in onze database.

Een bestelling plaatsen gaat zo: je configureert jouw kast naar jouw persoonlijke wensen, in 3 stappen:

  1. Buitenafmetingen configureren
  2. Aantal rijen kiezen en indeling bepalen
  3. Materiaal kiezen

Klaar?  Klik dan op ‘Checkout’ en volg de stappen.

Nadat je jouw ontwerp met je gegevens hebt doorgestuurd, gaan wij dit nog controleren op mogelijke fouten en overlopen we nog even met jou. Pas daarna wordt jouw bestelling aanvaard en gaan we over tot productie!

Je ruimte opmeten kan je zonder problemen zelf doen. We hebben enkele richlijnen uitgewerkt om je hierbij te helpen.

Meetrichtlijnen lezen

Leverkosten

Een overzicht van de leverkosten vind je hier

Zelf monteren

Een TreeSpoke boekenkast zet je makkelijk zelf in elkaar dankzij een handig kliksysteem. Je hebt hiervoor geen lijm of schroeven nodig, en na montage zie je niks meer van het bevestigingssysteem! Voor kasten groter dan 1m80 raden we aan om de kast met 2 personen in elkaar te zetten.

Meer weten

Montagedienst

Laat je je kast liever in elkaar zetten door ons? Geen probleem! Bij het afronden van je bestelling kan je een montagedienst bijvoegen.

Meer informatie vind je op de FAQ pagina

Referenties