Covid-19:

Meer informatie over de actuele situatie

Met de Corona crisis brengen we allemaal noodgedwongen meer tijd door in huis en zijn we meer dan ooit met het interieur bezig. Wij merken dit aan een uitzonderlijke drukte. Wij zijn natuurlijk blij met de grote interesse, maar dit brengt ook enkele belangrijke uitdagingen met zich mee.

Op het moment wacht je langer dan gebruikelijk op je bestelling en een reactie van onze klantenservice. Dat vinden wij ook erg vervelend en is niet zoals we het ons voorstellen. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen en zijn dankbaar voor je geduld.

Levertijden

Houd er rekening mee dat de levertijd van je meubel langer duurt dan normaal. Dit komt door de gestegen vraag en beperkte verwerkingscapaciteit. Ook kan het gebeuren dat er verschuivingen plaatsvinden in de productieplanning vanwege stockbreuken in de toelevering van materialen.

Raadpleeg de levervoorwaarden voor actuele info

Gestegen vraag

In deze coronatijd interesseren steeds meer mensen zich voor kasten en andere meubels. De complete branche heeft tijd nodig om aan de grote vraag te voldoen.

Beperkte capaciteit

Productiemedewerkers werken nog steeds onder strenge hygiënevoorschriften. Bovendien vergt de productie van je meubel veel handwerk, hetgeen de capaciteit beperkt.

Levering van materialen

Onze productiepartners wachten duidelijk langer op plaatmaterialen en onderdelen zoals lades en scharnieren. Het komt voor dat verwachtte leveringen volledig geannuleerd worden.

Bereikbaarheid van de klantenservice

We ontvangen momenteel bijna drie keer zoveel mails en telefoontjes als afgelopen jaar, daarom moet je soms langer op een antwoord wachten. We streven er uiteraard wel naar om elk bericht te beantwoorden.

Video advies

Advies aan huis kan op dit moment niet doorgaan. We bieden wel videoconsulten aan via skype, google hangout of Facetime. Maak dus gerust een afspraak en vind met ons advies het product waar je naar op zoek bent.

Maak een afspraak

Kan je nieuwe kast nog geplaatst worden?

Plaatsingen gaan nog door, natuurlijk met inachtname van de veiligheidsvoorschriften.

Op de overeengekomen dag zal je plaatser bij jou langskomen voor de plaatsing van maatkast. Hij draagt een masker en jullie respecteren samen de regels rond social distancing. Zodra hij zich in de in te richten ruimte bevindt, zal hij je vragen om hem er alleen te laten werken terwijl de ruimte goed verlucht wordt. Na afloop verlaat de plaatser je woning en neemt hij afval en verpakkingen met zich mee.

In geval van ziektesymptomen of quarantaine, maken we een nieuwe afspraak

Voor meer info kan je terecht op onze FAQ