Een TreeSpoke boekenrek monteer je moeiteloos zelf in enkele stappen. Speciale tools of lijm heb je niet nodig, en toch krijg je de naadloze look van een op maat gemaakt meubel. Feest!

Zie je het toch niet zitten om zelf te monteren? Dan kan je montagedienst bijbestellen.

Bekijk de animatie

1. Zet alle stukken in elkaar


Met het tand-en-groef systeem zet je de kast in elkaar zoals een eenvoudige blokkendoos. Je hebt hiervoor geen schroeven of lijm nodig, gewoon ineenzetten van onder naar boven. Uiteraard zijn de stukken gelabeld, zodat je niet eindeloos moet zoeken wat waar hoort.

2. Zijwanden plaatsen


Je positioneert de zijwanden met de voorgemonteerde verbindingsstukken. Deze zijn nadien onzichtbaar weggewerkt! De zijwanden worden vergrendeld met een inbus sleutelje.
Zo krijg je de naadloze look van een maatwerk meubel.

3. Zijwanden vergrendelen


Nu de zijwanden op hun plaats zitten, hoef je ze enkel nog te vergrendelen met een inbussleutel (niet meegeleverd). Hiervoor zijn op de uiteinden van de ligplanken telkens 2 kleine gaatjes voorzien. In elk gat kan je de verbinders vergrendelen door met de inbussleutel een kwartslag te draaien. Het meubel heeft nu zijn volle sterkte en van de verbindingen zie je zo goed als niks meer!

Om het meubel te demonteren volg je deze stappen gewoon terug in omgekeerde volgorde.