Door en door hout!


Berkenmultiplex. Sterk, duurzaam, mooi.

Verder lezen

Multiplex!


TreeSpoke streeft naar personalisatie én kwaliteit. Voor de bouw van jouw meubel kiezen we resoluut voor hoogwaardige en duurzame materialen, zoals berkenmultiplex, melamine of massief hout.

Multiplex heeft – dankzij zijn veelzijdigheid – doorheen de geschiedenis tal van designers kunnen bekoren. Met een slijtvaste toplaag in gekleurd laminaat, is het hip en praktisch. Multiplex kan ook zeer klassevol zijn, indien het afgewerkt wordt met een mooie fineerlaag. Kijk maar naar deze lounge chair van Eames, waar de zichtbare laagstructuur prachtig contrasteert met de palissanderfineer toplaag. Deze stoel is niet bij ons te koop, maar niks houdt je tegen om zelf jouw tijdloze klassieker te ontwerpen in de 3D tool!

Beresterk

Multiplex is heel sterk door de opbouw in laagjes. Hierdoor trekt het ook veel minder krom dan massief hout.

Veelzijdig

Berkenmultiplex kan op allerlei manieren afgewerkt worden: naturel, gelamineerd of gefineerd. Elke afwerking heeft een unieke look met unieke eigenschappen.

Ecologisch

Multiplex wordt gemaakt van laagjes die van een boomstam 'geschild' worden. Daarbij gaan veel minder kostbare grondstoffen verloren dan bij de selectie van massief hout.

Authentiek

Multiplex is door en door hout. De tekening op de bovenlaag hoeft niet onder te doen voor de tekening op massief hout. Bovendien geven de zichtbare laagjes op de kopse kanten een heel eigen en tijdloze look.

Afwerkingen


Jouw meubel wordt gemaakt met berkenmultiplex van hoge kwaliteit. Je kan kiezen om deze mooie houtsoort ‘naturel’ te gebruiken of er een premium fineer of laminaat toplaag bovenop te voorzien.

Berkenmultiplex


Berkenmultiplex heeft een warme en rustige uitstraling. Het is sterk, veelzijdig en tijdloos. De toplaag is een A-selectie fineer, afgewerkt met blanke vernis.

Stel nu hier je multiplex kast samen

Fineer


Een edele fineerlaag contrasteert heel mooi met de zichtbare laagjes van het berkenmultiplex en geeft jouw meubel een klassevolle uitstraling. We werken met eikfineer van A-kwaliteit die in België verlijmd wordt. De fineerlaag is afgewerkt met blanke lak.

Wens je een andere fineersoort zoals notelaar, zebrano of geborsteld eik? Dat kan, vraag naar een offerte op maat.

Stel nu hier je gefineerde kast samen

Laminaat


Hou je meer van kleuren of ben je op zoek naar een extra resistent materiaal? Dan is laminaat de ideale keuze!

Een laminaatlaag geeft extra stijfheid aan het multiplex. Hierdoor is dit materiaal heel geschikt voor kasten die veel gewicht moeten dragen, zoals een strip-of platencollectie. Daarnaast is laminaat krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook voor tafelbladen is laminaat een uitstekende keuze.

In de configurator vind je zwart en wit, maar andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Melamine


Melamineplaten zijn geperste houtvezelplaten van hoge densiteit, met een afwerkingslaag in effen kleur. Melamine biedt talrijke voordelen: het is betaalbaar, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kleurrijk. Daarnaast is het een zeer ecologisch materiaal.

De houtvezels worden voor 85% gerecupereerd uit houtafval, en voor de overige 15% wordt hout van gecertificeerde afkomst gebruikt. De kanten worden afgewerkt met een ABS kantenband. Zo heeft de kast rondom rond een effen kleur.

In de configurator vind je zwart, wit, Teal, Olive, Industrial Green, Peach en Curry. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Stel nu hier je melaminekast samen

Linoleum


Linoleum heeft een heerlijke natuurlijke en warme matte uitstraling en nodigt uit tot aanraken. Het is een hoogwaardige materiaal met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Ideaal als toplaag voor een tafel of bureau.

Linoleum is onderhoudsvriendelijk, antstatisch en antibacterieel. Er blijven geen vingerafdrukken achter op het oppervlak.

Stel hier je linoleum tafel samen

Stalen


Vraag een stalenkit aan en overtuig jezelf van de kwaliteit.

Stalen ontvangen