Door en door hout!


Berkenmultiplex. Sterk, duurzaam, mooi.

Verder lezen

Multiplex!


TreeSpoke streeft naar personalisatie én kwaliteit. Voor de bouw van jouw meubel kiezen we resoluut voor hoogwaardig berkenmultiplex. Daar hebben we goede redenen voor: het is niet alleen veelzijdig en sterk, maar ook duurzaam en mooi. Voor de afwerking kan je kiezen tussen de rustige uitstraling van naturelle multiplex of opteren voor een afwerkingslaag van houtfineer of laminaat. Ga verder naar de afwerkingsmogelijkheden.

Dankzij zijn veelzijdigheid, heeft dit materiaal doorheen de geschiedenis tal van designers kunnen bekoren. Met een slijtvaste toplaag in gekleurd laminaat, is het bovendien nog eens hip en praktisch.

Multiplex kan ook zeer klassevol zijn, indien het afgewerkt wordt met een mooie fineerlaag. Kijk maar naar deze lounge chair van Eames, waar de zichtbare laagstructuur prachtig contrasteert met de palissanderfineer toplaag. Deze stoel is niet bij ons te koop, maar niks houdt je tegen om zelf jouw tijdloze klassieker te ontwerpen in de 3D tool!

Beresterk

Multiplex is heel sterk door de opbouw in laagjes. Hierdoor trekt het ook veel minder krom dan massief hout.

Veelzijdig

Berkenmultiplex kan op allerlei manieren afgewerkt worden: naturel, gelamineerd of gefineerd. Elke afwerking heeft een unieke look met unieke eigenschappen.

Ecologisch

Multiplex wordt gemaakt van laagjes die van een boomstam 'geschild' worden. Daarbij gaan veel minder kostbare grondstoffen verloren dan bij de selectie van massief hout.

Authentiek

Multiplex is door en door hout. De tekening op de bovenlaag hoeft niet onder te doen voor de tekening op massief hout. Bovendien geven de zichtbare laagjes op de kopse kanten een heel eigen en tijdloze look.

Afwerkingen


Jouw meubel wordt gemaakt met berkenmultiplex van hoge kwaliteit. Je kan kiezen om deze mooie houtsoort ‘naturel’ te gebruiken of er een premium fineer of laminaat toplaag bovenop te voorzien.

Naturel Berk


Berkenmultiplex vormt de kern van elk TreeSpoke meubel. In zijn naturelle vorm heeft dit materiaal een warme en rustige uitstraling. Het is sterk, veelzijdig en tijdloos.

Het hout wordt opgeschuurd en is klaar voor verdere afwerking. Je kan er dus nog alle richtingen mee uit. Daarnaast kan je kiezen om deze mooie houtsoort met een premium fineer of laminaat toplaag te voorzien.

Fineer


Een edele fineerlaag contrasteert heel mooi met de zichtbare laagjes van het berkenmultiplex en geeft jouw meubel een klassevolle uitstraling. We raden aan om jouw fineer meubel af te werken met vernis of olie, zodat het beschermd is tegen vlekken of verkleuring. We werken met authentieke fineren van A-kwaliteit die in België verlijmd worden.

In de configurator vind je klassiekers zoals lichte eik en american walnut. Wens je een speciale fineer zoals zebrano, pallisander of geborsteld eik? Dat kan, vraag naar een offerte op maat.

Laminaat


Hou je meer van kleuren of ben je op zoek naar een extra resistent materiaal? Dan is laminaat de ideale keuze!

Een laminaatlaag geeft extra stijfheid aan het multiplex. Hierdoor is dit materiaal heel geschikt voor kasten die veel gewicht moeten dragen, zoals een strip-of platencollectie. Daarnaast is laminaat krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk.

In de configurator vind je zwart en wit, maar andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Stalen


Vraag een stalenkit aan en overtuig jezelf van de kwaliteit.

Stalen ontvangen