Over ons

Ons Verhaal

TreeSpoke werd in 2016 opgericht door drie dertigers: een auto-ontwerper, een ingenieur en een sales manager. Wij zijn TreeSpoke gestart vanuit een simpel probleem dat wijzelf hadden: een op maat gemaakt betaalbaar meubelstuk van hoge kwaliteit in onze woning krijgen op een vlotte, gemakkelijke en snelle manier. We stelden vast dat veel mensen lang wachten op offertes voor maatwerk, terwijl er wel veel machines stilstaan bij houtbewerkers in België.

Wij vinden dat het kopen van een meubel op maat een leuke ervaring moet zijn. Daarom hebben wij het proces sterk vereenvoudigd. Door zelf jouw ontwerp samen te stellen en daarbij onmiddellijk de prijs te zien, is wachten op offertes niet langer aan de orde. Ga aan de slag en probeer het uit!

Naast de technische ontwikkeling en de website, werden ook de eerste commerciële successen geboekt en zijn nieuwe aandeelhouders aangetrokken. TreeSpoke is opgenomen in de startup incubator iMec, heeft steun ontvangen van het innovatieprogramma van Vlaio en is deel van de KBC Startit community.

“We willen schoonheid en duurzaamheid verpakken in een technologisch jasje en streven daarbij zoveel mogelijk naar win-win samenwerkingen met anderen”


Team

CoFounder Diederik
Diederik

Co-founder / CEO

Hendrik

Wingman


Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen.

Wil jij TreeSpoke komen versterken? Neem een kijkje op de jobs pagina of stuur gewoon een berichtje.


Referenties