Af en toe zetten we eens een TreeSpoke kast van een trotse eigenaar in de kijker. Deze keer is het de beurt aan Ann uit Gent. 

 

Ontwerp

De kast moet plaats bieden aan een grote boekenverzameling. De woonruimte is niet heel groot, maar heeft wel een hoog plafond. Daarom werd gekozen voor een kast van 3m hoog. In de breedte past de kast netjes tussen de voordeur aan de linkerkant, en een stalen balk aan de rechterkant. Ann stelde gaar kast zelf samen in de online configurator, en stelde de schaphoogtes in op maat van de boeken.

“Door de jaren heen hebben we veel boeken verzameld. De kast moet due heel wat gewicht kunnen dragen. Het multiplex lijkt dit probleemloos aan te kunnen”

Materialen

De grote boekenwand werd uitgevoerd in berkenmultiplex met een premium fineerlaag. Onderin is de kast voorzien van lades in berkenhout. De deuren en ladefronten zijn uitgevoerd in olijfgroen melamine.

De tafel is uitgevoerd in berkenmultiplex met bovenlaag in olijfkleurig linoleum. De stalen hairpin poten in zwart passen naadloos in het retro interieur.

“Voor onze wanden hadden we reeds een lichte groentint gekozen. Het olijfgroen in het tafelblad en in de kastdeuren sluiten daar mooi bij aan, en de kleur komt perfect tot zijn recht in ons retro interieur. We vonden het belangrijk om een kleur te kiezen waar je niet snel op uitgekeken geraakt.”

Vraag vrijblijvend offerte

Wens je advies of hulp bij het samenstellen van je ideale meubel? Of heb je specifieke wensen? We’re here to help!

Geef je wensen door via het offerteformulier en wij koppelen vrijblijvend terug.

Vraag vrijblijvend een voorstel