Samenwerken?

Showroom / Vitrine

Je hebt een toffe koffiebar, concept store of andere zaak die een hipster met enig zelfrespect niet schuwt? Misschien stel je wel vast dat veel ‘klanten’ bij jou komen rondneuzen en achteraf online bestellen om enkele euro’s uit te sparen? Frustrerend he!

Wij houden van win-win relaties en hebben een alternatieve samenwerkingsformule bedacht. Toevallig zijn we net op zoek naar leuke adresjes waar we onze nieuwsgierige bezoekers heen kunnen sturen om onze meubels te zien en voelen. Volk trekt volk, wordt weleens gezegd. Interesse? Stuur een berichtje!

get in touch

(interieur)architect

Je bent (interieur)architect en op zoek naar efficiënte en betaalbare oplossingen voor prijsgevoelige klanten? Dan is een samenwerking met TreeSpoke misschien wel iets voor jou. Zin om eens aan tafel te zitten om hierover te praten? Aarzel niet om contact op te nemen. We kijken er alvast naar uit om van jou te horen!

get in touch

Schrijnwerker of CNC atelier

Je bent schrijnwerker of houthandelaar en hebt een CNC machine die regelmatig stilstaat? Je wenst deze machine meer te laten draaien met betalende opdrachten zonder tijd te verliezen met offertes en administratie? Je staat bovendien open voor een toffe samenwerking met een startend bedrijf(je)? Laat dan zeker van je horen, we’re all ears!

get in touch