Video Tutorial

Meettips

Afmetingen

Deuren en lades

Help!

Ontwerp jouw TV-meubel op je smartphone!

Start

Elke ruimte is uniek.Bij TreeSpoke is jouw meubel dat ook.


Keep it clean!

Niet alles hoeft gezien te worden ! Berg je minder mooie items op achter een zachtsluitende greeploze deuren met ‘Push-open’ systeem.

Hoe kan ik deuren toevoegen?

Productinformatie


Hoeveel boeken kan m’n kast dragen?

Vree veel! Met 13 lagen berkenfineer heb je een enorm sterk meubel dat niet zal gaan doorhangen wanneer je er boeken in zet.

Wil je je kast gaan vullen met zware boeken, comics of LP’s? Dan bevelen we aan om zeker 3 onderverdelingen per meter kastbreedte te voorzien.

Kan ik de achterwanden weglaten?

De achterwanden dragen bij aan de stevigheid van het meubel, dus weglaten is geen goed idee. Daarom voorzien we er minstens 1 op elke rij. Indien nodig kunnen we de achterwanden wel een andere plaats geven, bijvoorbeeld om toegang tot een lichtschakelaar vrij te maken. Dit laat je gewoon weten in de infobox bij het uitchecken.

Wat is het materiaal?

Jouw kast wordt gemaakt in berkenmultiplex. Dat is niet alleen heel sterk en mooi, maar ook nog eens duurzaam en ecologisch. Het multiplex wordt gemaakt van 13 fineerlagen die kruislings op elkaar gelijmd zijn. Dit zorgt voor het unieke effect van de laagopbouw op de randen. Bij de productie van de multiplex platen gaat bovendien veel minder hout verloren dan bij de selectie van massief hout.

Lees meer over materialen

Moet ik het hout nog afwerken?

Dat hangt ervanaf wat je bestelt en waarvoor het moet dienen. Jouw bouwpakket wordt zonder behandeling geleverd, zo houden we de prijs betaalbaar. Een fineerplaat kan je best nog vernissen of olien. Lees hier enkele tips.

Wil je geen verdere afwerking doen? Dan is laminaat voor jou de beste keuze!


Hoe plaats ik een bestelling?

Je configureert jouw kast naar jouw persoonlijke wensen, in 3 stappen:

  1. buitenafmetingen configureren
  2. aantal rijen kiezen en indeling bepalen
  3. materiaal kiezen

Klaar?  Klik dan op ‘checkout’ en volg de stappen.

Nadat je jouw ontwerp met jouw gegevens hebt doorgestuurd, gaan wij dit nog controleren op mogelijke fouten en overlopen we nog even met jou. Pas daarna wordt jouw bestelling aanvaard en gaan we over tot productie!

Kan ik m’n ontwerp opslaan?

Jawel, je kan jouw ontwerp opslaan. Je laat jouw email aders achter en eventuele vragen die je zou hebben. We kunnen achteraf contact opnemen opbellen om verdere stappen te bespreken of om specifieke wensen te bespreken.

Hoe meet ik op?

Goed opmeten is belangrijk. We hebben enkele richlijnen uitgewerkt om je hierbij te helpen.

Meetinstructies lezen

Levering

Jouw kast wordt binnen België gratis aan huis geleverd. We laten op voorhand een afspraak om het tijdstip van levering vast te leggen.

Montage

Een TreeSpoke boekenkast zet je in elkaar met een eenvoudig tand een groef systeem. Je hebt hiervoor geen lijm, schroeven drie rechterhanden nodig. De zijwanden worden met een sleuteltje vastgezet, (4mm inbus, niet inbegrepen). Na montage zie je niks meer van het bevestigingssysteem!

Lees meer

Meer details vind je op de FAQ pagina