Hoe organiseer je je thuiskantoor ordelijk en stijlvol? Luc vond een oplossing met een set op maat gemaakte boekenkasten.

 

Ontwerp

Om de kleine ruimte om te vormen naar een thuiskantoor, werd gekozen voor een opstelling met 2 boekenkasten aan weerszijden van de kamer, een smalle kast aan de ene kant, en een wandvullende kast aan de andere kant.

De kasten hebben veel deuren, zodat er we er veel rommel in kwijt kunnen. Aan een zijde hebben we een combinatie gemaakt van stripverzameling in de open vakken, afgewisseld met gesloten kastjes waar we veel rommel kunnen in opbergen. De combinatie van open nissen en afgesloten vakken voor klasseurs en andere spullen, geven een speelse indruk.

De brede kastenwand biedt veel plaats aan boeken enkele beeldjes.

kast voor comics

“We zochten een onderkomen voor onze stripverzameling, en tegelijk veel opbergruimte voor kantoorspullen”

Materialen

De grote boekenwand werd uitgevoerd in multiplex met berkenfineer. De lichte kleur van het berkenhout, in combinatie met de witte muren en witte kastdeuren, zorgen voor een lichte kleurstelling waardoor de ruimte ruim en luchtig aanvoelt.

Home office boekenkast

“Het lichte berkenhout in combinatie met witte wanden en witte kastdeuren, zorgen ervoor dat de kamer ruim en luchtig blijft.”