Sabine creërde in de TreeSpoke 3D configurator een tv-meubel op maat die ook kan dienen als zitbank. Hieronder een korte testimonial:

Wij waren op zoek naar…

Wij waren op zoek naar een praktisch tv-meubel, liefst in multiplex, ons favoriet materiaal. We zochten naar een meubel om de tv op te plaatsen en daarnaast hadden we ook graag extra opbergruimte in het meubel voor boeken, kranten, spelletjes, speelgoed en dvd’s. Het moest ook een meubel zijn waarop kon worden gezeten omdat we extra zitruimte wilden recht tegenover onze sofa in geval van bezoek.

“Wij waren op zoek naar een praktisch Tv-meubel, liefst in multiplex, ons favoriet materiaal.”

Alles past!

In meubelwinkels vonden we niet echt ons ding. We dachten ook dat een meubel op maat enorm duur zou zijn. Maar toen stootten we op de website van TreeSpoke. Een lokaal bedrijf dat werkt met mooi en stevig materiaal en bovendien helemaal op maat én betaalbaar. We waagden de sprong en zijn heel tevreden over het resultaat. We hebben nu zelfs nog bergruimte over. Alles heeft netjes een plek gekregen in een mooi meubel dat precies past, de juiste hoogte en breedte heeft, heel mooi oogt en bovendien heel stevig en kwalitatief is. Groot voordeel is dat je zelf zo lang je wilt met de configurator kan prutsen en nadenken tot je het precies goed krijgt. TreeSpoke is ook flexibel als je speciale verzoeken hebt. Zo wilden wij bijvoorbeeld de onderste rekjes allemaal met achterwand en dat was geen probleem. We kozen voor multiplex afgewerkt met wit laminaat.

“TreeSpoke overtrof onze verwachtingen qua service en snelheid en we zijn in de wolken met ons nieuw meubelstuk ! We raden deze firma warm aan !”