Onze Missie


Het meubel dat perfect past binnen jouw ruimte en  persoonlijke smaak binnen handbereik brengen. Makkelijk, betaalbaar en uniek.

lees verder

Zo werk het


Je maakt jouw droommeubel in onze configurator.. Hoogte, breedte, diepte, indeling, materiaal… Met enkele kliks stel je het zelf in naar wens. En wanneer alles past, bestel je.

Wij geven de data door aan een schrijnwerker in jouw buurt. De onderdelen worden gefreesd en met de hand afgewerkt. Made in Belgium! Daarna worden ze ingepakt en opgestuurd.

Thuis zet je de onderdelen in elkaar. Zonder lijm of tools, gewoon in elkaar zetten en klaar. Zelf een meubel bouwen was nog nooit zo makkelijk!

Voor meer details kan je terecht op de FAQ pagina

lees verder

Lokale productie


Om jouw meubel te produceren, werkt TreeSpoke samen met lokale schrijnwerkers en houtbewerkers. Door met bestaande professionals samen te werken hebben wij toegang tot een grote productiecapaciteit, wat ons toelaat steeds snel te kunnen leveren.

Lokale economie

Door meubels te bestellen bij TreeSpoke steun je de lokale bedrijven in uw buurt in de plaats van productie in bedenkelijke omstandigheden in lage-loon-landen.

Ecologie

Door lokaal te produceren hoeven de zware meubels slechts over korte afstand getransporteerd te worden. Dat scheelt een heel pak in de ecologische voetafdruk van het productieproces.

Kwaliteit

De bedrijven waar we mee werken maken gebruik van moderne machines om het hout te verwerken. Zo kan de hoge kwaliteit van de meubels en de hoge precisie worden gegarandeerd.

Levertijd

Door te werken met een netwerk van schrijnwerkers, is er altijd voldoende productiecapaciteit ter beschikking om tijdig te leveren. Zo hoef je geen maanden te wachten op jouw maatmeubel.